0
0,00 HUF

Nálunk mindent megtalál, ami lakása hőkomfortjához kellhet!

Nálunk mindent megtalál, ami lakása hőkomfortjához kellhet!

1999. óta a győri, területileg illetékes Electrolux márkaszerviz alvállalkozójaként dolgoztam szerviztechnikusként, villanyszerelő és háztartási elektronikai műszerész végzettséggel. Vállalkozóként eltöltött éveim alatt a folyamatosan fejlődő, új technológiák megismerésének köszönhetően rengeteg tapasztalattal és tudással gazdagodtam, amit szakmai körökben is elismertek.
 
A folyamatos képzéseknek köszönhetően 2020. elején, mint klíma és légtechnikai rendszer szerelő alapítottuk meg a Takács Klíma Kft-t, amiről már most úgy gondolom, hogy széles körben megismert és elismert céggé vált és bízunk abban, hogy ez a kör idővel csak bővülni fog, hiszen mindent megteszünk ügyfeleink elismeréséért. Úgy gondoljuk, hogy minden esetben az igényeknek megfelelően fontos a termék és az elhelyezés kiválasztása, majd ezután a precíz, pontos, szakszerű és tiszta munkavégzés, mellyel szeretnénk kivívni ügyfeleink megelégedettségét.

Cégünk klímaberendezések és hőszivattyúk forgalmazásával, beüzemelésével, karbantartásával, javításával, a beüzemeléshez és a javításhoz szükséges alkatrészek, kiegészítők kereskedelmével foglalkozik.

Magas szakmai képzettségünkkel és több éves tapasztalatunkkal szeretnénk segíteni Önnek abban, hogy otthona hűtése, fűtése megoldódjon, valamint az időszakossan szükséges karbantarással (fertőtlenítéssel) megóvjuk őn és csáládja egészségét.

Elégedett ügyfeleink jelentik számunkra a legnagyobb elismerést! Remélhetőleg hamarosan Önt is közöttük tudhatjuk!

Tisztelettel,
Takács Tibor
  • Legkeresettebb
  • Újdonságok
  • Akciók

Syen
Split Klíma
Hűtés - Fűtés rásegítés

Akció: 8%
238.284 Ft
260.096 Ft
Legkedvezőbb akciónk

Syen Bora Plusz 3,2 kW A++/A+

3

Nap

1

Óra

50

Perc

18

Másodperc

Érdekel

Munkáink

Elégedett ügyfeleink jelentik számunkra a legnagyobb elismerést! Remélhetőleg hamarosan Önt is közöttük tudhatjuk!

#Takacsklíma #Klímaszerelés

Kövessen minket közösségi oldlalunkon is.

+